Kellarien tiivistys

  • Waterproofing basement
  • Waterproofing basement from inside
  • Solving leakage basement
  • Sealing basement
  • Liquid Rubber Coating
Vloeibaar rubber

Kellarin seinät

Vuotavat kellarit ovat hyvin yleinen ongelma. Kun kellari vuotaa, moni yrittää tukkia vuodon kellarin sisäpuolelta. Tämä saattaa lopettaa vuodon, mutta vesi silti pääsee kellarin seiniin. Kun veden paine nousee, vesi saattaa liikkua ja tehdä uuden vuodon muualle. Tämän takia suosittelemme vuodon tukkimista kellarin seinän ulkopuolella.

Maan liikkuessa kellarin seinät saattavat saada pieniä rakoja, joista vesi pääsee sisään. Tämän takia kellarin seinät saattavat menettää olemassaolevan vesitiiviytensä. Liquid Rubber BelowGrade on täysin saumaton ja todella venyvä. Se sopii täydellisesti jopa kokonaisen kellarin seinän tiivistämiseen ja on tarpeeksi venyvä estämään tulevien rakojen suurenemista.

Kellarin venttiilit

Putket, jotka menevät kellarin seinien lävitse täytyy tiivistää kunnolla. Nämä putket on usein valmistettu PVC:stä, PE:stä tai jostain muusta muovista. Liquid Rubber HBS200 tarttuu täydellisesti muoveihin. Tuotetta on helppo levittää putken ja seinän väliseen liitäntään takaamaa täysin vesitiivis tiiviste.

Saumat

Liitäntä perusteesta seinään on hyvin kriittinen alue. Tämä liitäntä on aina maan alla joten sen täytyy usein olla tekemisissä pohjaveden kanssa. Liitäntä täytyy vesitiivistää jotta pohjavesi ei pääse itse rakennukseen. Liquid Rubber HBS200 voidaan helposti levittää Geotextilen kanssa muodostmaan vesitiiviin liitännän, joka pitää pohjaveden poissa.